Tuinhuizen

Wij hebben het volledig aanbod van Gardival en Tack. Deze merken hebben een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle tuinconstructies, eiken bijgebouwen en aluminium overkappingen. In ons assortiment bieden wij tuinconstructies in verschillende maten en in diverse stijlen aan. Houdt u van een modern design of prefereert u eerder de landelijke stijl? Wij bieden voor elke smaak een mooi gamma aan.

Aluminium overkappingen

De maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. De maluwi heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, poolhouse en zoveel meer.


Bekijk Folder
Houten tuinhuizen - carports - garages

In ons assortiment bieden wij eveneens houten tuinconstructies aan. Laat u inspireren door ons assortiment degelijke tuinhuizen in drukgeïmpregeneerd grenenhout, hardhout en eiken bijgebouwen in verschillende maten en in diverse stijlen. Ontdek ze snel in onze vernieuwde brochure.


Bekijk Folder

Wij zijn bereikbaar op

Locatie

Groenbek 50
8790 Waregem
(gps: Hoogmolenstraat)

Contactgegevens

T +32 056 71 77 21
F +32 056 72 83 68
info@afsluitingen-de-soete.be

Openingsuren

Weekdagen: 7.00 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Zaterdag: 8.00 - 12.00