Composiet

Composiet is een mix van houtmeel en PVC.
De combinatie van die twee brengt het beste van elk van hen naar boven: composiet rot niet, splintert niet, gaat nauwelijke verkleuren, vereist bijna geen onderhoud en behoud toch een natuurlijk uitzicht.
Dit composiet is beschikbaar in verschillende tijdloze, sfeervolle tinten.

Terrasplanken

Geniet van een tijdloos en onderhoudsvriendelijk houtcomposiet terras, ze bieden een blijvend mooi en extreem duurzaam alternatief voor terrassen in Bangkirai of andere tropische hardhoutsoorten.
De terrasplanken bestaan zowel in een holle als in een volle uitvoering maar ook hun afwerking biedt verschillende mogelijkheden: vlak geborsteld, met houtnerfstructuur, fijn of grof geribbeld of verschillend afgewerkt langs beide zijden. U kunt de planken onzichtbaar bevestigen dus geen schroeven of nagels die het uitzicht verstoren en waar u zich kan aan kwetsen. Dankzij de speciaal ontworpen clips worden de planken vastgemaakt aan de houtcomposiet draagbalken.


Tand- en groefplanken

Het modulaire tand en groef systeem laat een makkelijke doch stevige plaatsing toe, ook op moeilijke terreinen. Met dit systeem kunt u tuinschermen opbouwen, alsook bloemperken en -bakken of de bouw van een houtcomposiet tuinhuis of carport.


Lamellen schermen

Als u kiest voor een lamellen afsluiting, kiest u voor een strakker design. Het uitgesproken perspectief en lijnenspel van de lamellen laat uw tuin bovendien groter lijken dan hij in werkelijkheid is. De lamellen zullen ten allen tijde strak blijven aangezien composiet niet zal krom trekken.


Omheiningen

Een composiet omheining past ook bij een landelijke stijl. Met dergelijke omheining kunt u ook paarden, schapen en andere dieren op de weide te houden. Houtcomposiet afsluitingen zijn in elk geval zeer stevig en duurzamer, zeker omdat ze niet rotten zelfs in de meest vochtige omstandigheden.


Lamellen voor draadpanelen

Deze houtcomposiet lamellen zijn dé esthetische oplossing om in alle privacy te kunnen genieten van uw tuin. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk zelf te plaatsen. Ze garanderen niet enkel de nodige privacy, maar bieden ook een bescherming tegen de wind en dempen het straatlawaai. De lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes zodat ze passen in de courante systemen van draadpanelen. De beschikbare hulpprofielen zorgen bovendien voor een perfecte afwerking.


Ontdek ook de eco-wood collectie met vlechtwerkschermen.

Om u te inspireren

Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item

Wij zijn bereikbaar op

Locatie

Groenbek 50
8790 Waregem
(gps: Hoogmolenstraat)

Contactgegevens

T +32 056 71 77 21
F +32 056 72 83 68
info@afsluitingen-de-soete.be

Openingsuren

Weekdagen: 7.00 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Zaterdag: 8.00 - 12.00